20
Mayıs
2024
Pazertesi
MAMAK - ANKARA

Mamak'a yeni iş merkezi

Mamak'ta inşaatı tamamlanan Başak İş Merkezi'nin kısa bir süre sonra hizmete açılacağı bildirildi.

Mamak Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kentsel gelişim ve dönüşüm projeleriyle Mamak çağdaş bir kimlik kazanıyor.

Mamak'ı bölgesel odaklı ticari bir cazibe merkezi yapmak için yapımına başlanan Başak İş Merkezi inşaatı tamamlandı. İş merkezi hizmete sunulduğunda Mamaklılar, kalabalıktan uzakta telaşsız ve huzurlu bir ortamda alışveriş yapma imkanı bulacak. Kısa bir süre sonra açılacak iş merkezi, ayrıca ciddi bir istihdam alanı da sağlayacak.

Projelerin hayata geçmesiyle Mamak'ta planlanan hedeflere ulaşıldığını belirten Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, 7 bin 400 metrekare kapalı alanda yapılan Başak İş Merkezi'nin içerisinde dükkanlar ve çok amaçlı salonların yer aldığını söyledi. Şahin, Aşık Veysel Konut ve İş Merkezi, gemi görünümlü Duralıalıç İş Merkezi, Akşemseddin Mahallesi Konut ve İş Merkezi ve Şafaktepe İş Merkezi'nin inşaatının da hızla devam ettiğini kaydetti.

Şahin, 6 bin 500 metrekarelik kapalı alanda yapımı süren Misket Ticaret Merkezi'nin de inşaatının tamamlandığını ve çevre düzenlemelerinin yapıldığını kaydetti. Şahin, içerisinde mağazalar, ofisler, sağlık ocağı, nikah salonu ve çok amaçlı salonların yer alacağı 3 katlı iş merkezinin bu sene içinde Mamaklılar'ın hizmetine sunulacağını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 15:24:42
Güncelleme :30 Temmuz 2008 Çarşamba 15:26:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?