25
Mayıs
2024
Cumartesi
MAMAK - ANKARA

Mamak'ın gümüş kızı

Mamak Belediyesi Tekvando Kulübü Alanya da yapılan Büyükler Türkiye Şampiyonası’ndan gümüş madalyayla döndü. 73 kiloda Melahat Gökdemir, gümüş madalya kazanarak, Mamak Belediyesi Spor Kulübü’ne büyük gurur yaşattı.

Tekvandoda Gümüş

Mamak Belediyesi Spor Kulübü başarılarıyla adından söz ettiriyor. Alanya da yapılan Büyükler Türkiye Şampiyonası’na katılan tekvando kulübü büyük bir başarıya imza attı. 73 kiloda Melahat Gökdemir, gümüş madalya kazandı. Melahat Gökdemir’in hedefi çok daha büyük başarılar kazanarak, Milli Takımın değişmez ismi olmak.

Yürekten Kutluyorum

Yerel yönetimler olarak sporun her dalında sporcuyu desteklemek çabasında olduklarını bildiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Sporcularımız katıldıkları yarışmalardan, madalyalarla dönerek ilçemize büyük gurur yaşatıyor. Hemen hemen her branşta şampiyon sporcular yetiştirip, Türk sporuna armağan ediyoruz. Sporcularımızı yürekten kutluyor, emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

50 Sporcu

Mamak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando çalışmalarını Saime Kadın 75. Yıl Amfi Tiyatro Spor Salonu’nda sürdürüyor. Antrenör Sezai Yalçın’ın çalıştırdığı tekvando takımı bünyesinde 50 sporcuyu barındırıyor.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 12:09:29
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 20:08:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?