18
Mayıs
2024
Cumartesi
MAMAK - ANKARA

Mamaklı haltercilerin büyük başarısı

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin’in desteği ile Ulu Önder İlköğretim Okulu’nda çalışmalarını sürdüren 7 -13 yaş arası sporculardan oluşan Mamak Spor Kulübü, başarılarıyla adından söz ettiriyor.

Kütahya’da, Türkiye Halter Federasyonu tarafından organize edilen, il şampiyonlarının yarıştığı halter müsabakalarına, Mamaklı sporcular damga vurdu. İlk ve ortaöğretim kurumları şampiyonları arasında yapılan müsabakalara 2 sporcuyla katılan Mamak Belediyesi Spor Kulübü, 1 birincilik, 1 de üçüncülük kazandı. 50 kiloda Mehmet Gönç İlköğretim Okulu’ndan Seydi Ene 1’inciliği, 62 kiloda Ulu Önder İlköğretim Okulu’ndan İsmail Keser 3.’lüğü elde etti.

Genç sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, “Mamak’ın gururu olan öğrencilerimizi kutluyorum” dedi. Mamak’ta şok sayıda okula spor salonu kazandırdıklarını belirten Başkan Şahin, “Gençlerimiz son derece faydalı olan spora özendirilmeli. Spor gençlerimizi, sosyal risklerden uzaklaştırıyor. Sosyal gelişimlerine hız veriyor. Yerel yönetimler olarak, bu anlayış doğrultusunda sporun ve sporcunun destekçisi olmayı sürdüreceğiz. Spora olan yatırımlarımız devam edecek” diye konuştu.

Abdullah Ortaç Mamak KENTHABER
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 10:11:52
Güncelleme :13 Ocak 2009 Salı 10:40:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?