20
Mayıs
2024
Pazertesi
MAMAK - ANKARA

Mamaklı sporcular fırtına gibi estiler

Mamak Belediyesi Spor Kulübü, Türkiye Halter Federasyonu tarafından düzenlenen Teşvik ve Teknik Kampı elemelerinde büyük bir başarıya imza attı. Mamaklı 3 sporcu, 100 haltercinin katıldığı final müsabakalarında ilk 4'e girdi.

Geçtiğimiz günlerde Mersin'de Türkiye Halter Federasyonu tarafından düzenlenen Teşvik ve Teknik Kampı elemelerinde Mamaklı sporcular fırtına gibi esti. Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin'in desteğiyle Ulu Önder İlköğretim Okulu'nda antrenörleri İsa Altunyurt eşliğinde müsabakalara hazırlanan 7-13 yaş arası sporculardan 3'ü, turnuvada 100 sporcu arasında ilk 4'e girme başarısını gösterdi.

Final müsabakalarında Mamaklı sporculardan Seydi Ene birincilik, Osman Tufan ikincilik, Hüseyin Aayol ise dördüncülük madalyasını takmaya hak kazandı. Muhammed Karabayar da, 100 sporcu arasında dokuzunculuğu elde etti. Sporcuların bu başarısı karşısında oldukça gururlanan Başkan Şahin, sporun her alanında sporcuya verilen desteğin devam edeceğini söyledi.

Şahin, "Bölgemizde sadece spor salonlarını hayata geçirmekle kalmıyor; aynı zamanda bu salonlardan milli sporcularımızın da yetişmesini istiyoruz. Mamak'tan da milli sporcular çıkacak şekilde bu salonların altyapılarını destekliyoruz. Umuyoruz ki nice milli sporcularımız bu salonlardan çıkacaktır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2008 Cuma 16:24:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?