18
Mayıs
2024
Cumartesi
MAMAK - ANKARA

Mamak'ta çiçekler solmayacak

MAMAK'TA ÇİÇEKLER SOLMAYACAK

Mamak Belediyesi, gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak için eğitici ve öğretici projelerine devam ediyor.

Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu tarafından zararlı alışkanlıklara karşı bir mesaj olarak hazırlanan "Çiçekler Solmasın" adlı oyun her pazar saat 15.00'da ücretsiz olarak izlenebiliyor.

Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu gençleri zararlı alışkanlıklardan korumak amacıyla tiyatro oyunu sahneye koyuyor. Kenan Olpak yönetimindeki Kent Tiyatrosu'nun, zararlı alışkanlıklara karşı bir mesaj olarak hazırladığı Çiçekler Solmasın adlı oyun her pazar saat 15.00'da Mamak Kültür Merkezi Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde ücretsiz olarak izlenebiliyor. Kötü alışkanlıkların insan verdiği zararların sahnelendiği oyunda, madde bağımlılığı nedeniyle toplumdan uzaklaşan Mustafa'nın ibret dolu yaşam mücadelesi anlatılıyor.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Sağlıklı bir nesil istiyoruz. Tiyatro sahnesinden, zararlı alışkanlıkların ne gibi olumsuzluklara yol açabileceğini çocuklarımıza aktarıyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın en güzel yollarından birinin, onları sanatın güzellikleriyle buluşturmak olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Gençlerin bilinçlendirilmesi için erken tedbir almanın önemli olduğuna işaret eden Akgül, zararlı alışkanlıkların özentiyle başladığını belirterek, aileleri de oyunu izlemeye davet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 10:24:03
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 10:34:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?