19
Mayıs
2024
Pazar
MAMAK - ANKARA

Mamak'ta hareketli gece!

Mamak ilçesinde gece 02.00 sularında devriye gezen polis ekipleri tarafından fark edilen 06 AU 7093 Plakalı araç ile polis ekipleri arasında uzun süren kovalamaca sonucu kaçamayacağını anlayan şahıs veya şahısların otomobili terk etmesi üzerine esrarengiz otomobil, incelenmek üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Otomobili terk ederek kaçan şüpheli şahıs veya şahıslar ise polis ekipleri tarafından yapılan uzun süren aramalara rağmen bulunamadı. Mamak Natoyolu Caddesi 162. sokakta meydana gelen olayda; Gece 02.00 sularında Devriye gezen Polis ekipleri ,daha öncede aranmakta olan 06 AU 7093 plakalı otomobil ile karşılaşınca polis ile araçtaki şahıslar arasında kovalamaca yaşandı.

Yaşanan uzun süreli kovalamacanın ardından daha sonra polis ekipleri tarafından otomobil terk edilmiş halde bulundu. Otomobilde bulunan şahıs veya şahıslar isePolis ekiplerinin çevreyi didik,didik aramasına rağmen çevrede bulunamadı. Etrafı uzun süre arayan polis ekipleri şahısların izine rastlayamayınca çaresiz terk edilen aracı,telsizle çekici Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Yetkililer, otomobil ve sürücünün neden arandığı konusunda ise bir bilgi vermedi. 

Abdullah ORTAÇ- MAMAK, KENTHABER
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2009 Cumartesi 14:03:46
Güncelleme :26 Ocak 2009 Pazartesi 08:35:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?