19
Mayıs
2024
Pazar
MAMAK - ANKARA

Mamak'ta komşu kavgası: 6 yaralı

Ankara’da dün gece yarısına doğru 2 aile arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Mahallelinin, 6 kişinin yaralandığı kavgaya müdahale etmek isteyen karakol ekiplerine saldırması üzerine devreye Çevik Kuvvet girdi.
Edinilen bilgiye göre, Mamak Anayurt Mahallesi Sinema Sokak’ta oturan 2 komşu aile arasında bilinmeyen bir nedenle saat 23.00 sıralarında tartışma çıktı. Aile büyüklerinin de karıştığı kavga önce küfürleşmeye, ardından da taşlı sopalı kavgaya dönüştü.
İhbar üzerine sokağa gelen karakol ekipleri, kavgayı ayırmak isterken saldırıya uğradı. Takviye ekip isteyen karakol polislerinin yardımına bölgede görevli asayiş ekipleri geldi. Ancak kavganın giderek büyümesi ve sokakta oturan mahallelinin neredeyse tamamının kavgaya karışması üzerine olaylar çığırından çıktı. Kavgada Emrah Yılmaz, Serhat Şirvan, Seyit Demircan ve Erol Nazik’in yanısıra kimliği belirlenemeyen 2 bayan taş ve sopa darbeleriyle yaralandı.
Yaralılar, olay yerine ambulansın gelmemesi nedeniyle kavga sırasında saldırdıkları Mamak Merkez Karakolu’na ait ekip minibüsüyle Ankara Hastanesi’ne kaldırıldı. Kavga, sokağa gelen Çevik Kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle güçlükle sona erdirildi. Çevik Kuvvet ekipleri, olaylar yatıştıktan sonra da bir süre sokakta bekletildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
ANKARA - İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2004 Salı 13:11:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cafer IP: 81.214.27.xxx Tarih : 24.02.2005 17:35:20
cok ırenc mamakın adına pısletıyor