26
Mayıs
2024
Pazar
MAMAK - ANKARA

Mamak’ta şeffaf belediyecilik!

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, şeffaf yönetim uygulaması kapsamında her çarşamba, halk gününde vatandaşlarla bir araya geliyor.

Mamaklılar’ın yoğun katılım gösterdiği toplantılarda Başkan Şahin, vatandaşların sıkıntılarını ve isteklerini dinliyor. Birim müdürlerinin de hazır bulunduğu halk gününde sorunlara, ortak akılla çözüm yolları aranıyor.

Kapılar Halka Açık

Mamak’ta belediyenin kapıları halka sonuna kadar açık. Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, her çarşamba halk gününde düzenli olarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Uygulamayla bürokratik engelleri ortadan kaldıran Başkan Şahin, Mamaklılar’ın belediyenin çalışmalarıyla ilgili görüş ve önerilerini dikkate alıyor.

Birlikte yönetim anlayışı çerçevesinde herkese açık olan halk gününe samimi bir şekilde derdini anlatabilen Mamaklılar da yoğun ilgi gösteriyor. Birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantılarda vatandaşların sıkıntılarına ortak akılla çözüm aranıyor.

Mamaklılar’ın Görüşleri Önemli

Her Mamaklı’nın fikir ve görüşlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, iki dönemdir yürüttüğü başkanlık döneminde, katılımcı ve şeffaf bir belediyeciliği ilke edindiğini söyledi. Görev süresince halkla iç içe olmaya özen gösterdiğinin altını çizen Başkan Şahin, toplantılarda sorunları, çözüm yollarını, şikayetleri masaya yatırdıklarını belirtti.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 12:56:01
Güncelleme :27 Şubat 2009 Cuma 13:03:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?