22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAMAK - ANKARA

Mamak'ta tiyatro festivali

Ankara'nın Mamak Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Tiyatro Festivali"de usta sanatçılar Levent Kırca, Kerem Alışık ve Enver Demirkan'ı ağırlayacak.


Mamak Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Gürcistan, Tayland, Hollanda, Estonya ve Romanya'nın katıldığı "Uluslararası Halk Dansları Festivali"ne ev sahipliği yapan belediye, 9-12 Temmuz tarihleri arasında da "Tiyatro Festivali" düzenleyecek. Bu kapsamda Saime Kadın Anfi Tiyatro'da usta sanatçılar Levent Kırca, Kerem Alışık ve Enver Demirkan tiyatro severlerle bir araya gelecek.


Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, belediye olarak kültür ve sanat etkinliklerine büyük önem verdiklerini belirterek, "Bölgemizde 'Kentsel Gelişim Dönüşüm Proje' çalışmalarımız, iş merkezlerimiz, altyapı çalışmalarımız ve imar çalışmalarımızın yanında kültür ve sanat etkinliklerimize de büyük önem veriyoruz. Yaptığımız güzel organizasyonlar neticesinde Mamak, sanatın merkezi haline gelmiştir. Uluslararası düzeyde birçok sanat etkinliğine Mamak Belediyesi olarak ev sahipliği yapmanın mutluluğunu
yaşıyoruz" dedi.


Mamak Kültür Merkezi'nin bir sanat merkezi olarak hem Mamak halkına hem de bölge dışındaki vatandaşlara hizmet verdiğini ve kültür sanat ile eğitime dönük birçok faaliyetin bir arada yürütüldüğünü ifade eden Başkan Şahin, "Yaz boyunca sanatsal etkinliklerimiz büyük bir coşku içerisinde devam edecektir. 'Uluslararası Halk Dansları', 'Tiyatro Festivali' , 'Türkü Festivali' ve diğer sanatsal etkinlerimizle Mamak'ta sanatın tüm güzellikleri doyasıya yaşanacaktır. Sanatsal etkinliklerimiz çerçevesinde hepimizin yakından tanıdığı ve zirvede olan birçok sanatçıyı da yine Mamak'ta ağırlayacağız" şeklinde konuştu.


9-10-11-12 Temmuz tarihlerinde Mamak Belediyesi Kültür Müdürlüğü'nce düzenlenen Tiyatro Festivali programı:


"09 Temmuz S.Kadın Anfi Tiyatro'da saat 20.00'de "Ateşin Düştüğü Yer" Levent Kırca
10 Temmuz S.Kadın Anfi Tiyatro'da saat 20.00'de "Gereği Düşünüldü" Levent Kırca
11 Temmuz S.Kadın Anfi Tiyatro'da saat 20.00'de "Güllü" Kerem Alışık
12 Temmuz S.Kadın Anfi Tiyatro'da saat 20.00'de "Çat Kapı" Enver Demirkan."

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2007 Çarşamba 13:46:03
Güncelleme :27 Haziran 2007 Çarşamba 13:52:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Sedat IP: 88.226.28.xxx Tarih : 12.07.2007 11:53:19
Bir akşam Mamak'ta bir pastaneye uğramıştım. Pastanesi arkadaş Mamak Belediyesi'nin organize ettiği Türkü festivalininin olduğunu söyleyince, hemen çocukları aldım ve izleme fırsatı buldum. Her şey çok güzel,