20
Mayıs
2024
Pazertesi
MAMAK - ANKARA

Milli halterci kocamı elimden aldı

Milli halterci İncinur Şahin’in adı, cinsel taciz skandalının ardından şimdi de boşanma davasına karıştı.

DP Mamak İlçe Başkanı ve sendikacı olan kocası Halim Kaynar’ın boşanma davası açmasına tepki gösteren üç çocuk annesi Dürdane Kaynar, mahkemeye verdiği dilekçede, kocasını milli halterci Şahin’in elinden aldığını iddia etti.

DP Mamak İlçe Başkanı Halim Kaynar, 29 yıllık eşi ve üç çocuğunun annesi Dürdane Kaynar’dan boşanmak için Ankara 2. Aile Mahkemesi’ne dava açtı. Kaynar, dava dilekçesinde "Eşim aile birliği ile ilgisiz. Özellikle son 7-8 yıldır gece hiç uyumuyor, sabaha kadar televizyon seyrediyor, sabah yatıp akşama kadar uyuyor. Bir gün olsun kahvaltı bile hazırlamadı. Bunalıma girdi, kendisini bıçaklayarak intihara kalkıştı. Boşanmak istiyorum" dedi.

Yaşlandın evde otur

Kocasının boşanma davası açtığını öğrenen Dürdane Kaynar, mahkemeye verdiği cevap dilekçesinde ilginç suçlamalarda bulundu. Kaynar’ın 14 Mart’ta vediği cevap dilekçesinde yer alan suçlamalar özetle şöyle:

"29 yıldır gül gibi geçiniyorduk. Halterci İncinur Şahin kocamın hayatına girince her şey değişti. Kocam imam nikahı modasına uyarak evlendiğini itiraf etti. Meğer üç yıldır İncinur Şahin’le imam nikahıyla yaşıyormuş. Durumu öğrenince tepki gösterdim. Eşim ’Yaşlandın artık sesini çıkarma, evinde otur’ dedi. Kabul etmedim. Bu kez beni evden kovdu, bir süre kızımın yanında yaşadım. Kocamın halterci kız ile yaşadığı aşkı kendi ailesi bile biliyormuş, beni aptal yerine koydular. Kocam bu kadın uğruna bir servet yedi. İncinur Şahin kocamı kendisine bırakmam için beni tehdit ediyor, cep telefonuma hakaret dolu mesajlar geçiyor. Ruh halim bozuldu. Kocam çocuklarımızın gelecek kaygısını düşünmeden son iki yıl içerisinde kullandığı cipi, emekli ikramiyesini, ayrıca 100 bin YTL parayı bu kadına harcadı."

Hürriyet
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2008 Cumartesi 05:46:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?