30
Mayıs
2024
Perşembe
MAMAK - ANKARA

MKM'de ders zili şairler için çalacak

Mamak Kültür Merkezi kapılarını bir kez daha şiir dostları için aralıyor.

Mamak Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl uygulamaya koyduğu Şiir Okulu yoğun talep üzerine  bu sene de şiir sevdalılarına eğitim verecek.Ozan adaylarının ücretsiz olarak eğitim alabileceği Şiir Okulu için kayıtlar,1 Kasım'da sona erecek.

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin''Dilimize sahip çıkmak,kültürümüzü yaşatmak ve yaygınlaştırmak için bütün şiir dostlarını okulumuza bekliyoruz''dedi.

Kayıtlar Başladı

Mamak Belediyesi'nin Türk Edebiyatı'na katkısı sürüyor.1700 kişinin eğitim gördüğü Mamak Kültür Merkezi şiir'e gönül verenleri buluşturacak.Mamak Belediyesi'nce şiiri toplumun tüm kesimlerine sevdirmek ve bu alanda yeteneği olan kişilerin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla geçtiğimiz yıl açılan şiir okulu bu yılda eğitime devam edecek. Şiir okulu için 10 Ekim'de başlayan kayıtlar,1 Kasım'da sona erecek.

Türk şiirinin usta kalemlerinin  ders vereceği okul için kayıtlar Eğitim,Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü'ne yapılabilecek.

Akademisyenler Ders Verecek

Prof.Dr.Nurullah Çetin  ve Yrd.Doç.Dr.Mehmet Önal'ın korrdinasyonunda müfredatı hazırlanan Şiir Okulu Mamak Kültür Merkezi bünyesinde açılacak hafta içi 18.00-21.30 saatleri arasında MKM'de devam edecek olan derslere her yaştan şşire gönül verenler katılabilecek.

Abdullah Ortaç/ Mamak KENTHABER
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 12:11:09
Güncelleme :13 Ekim 2008 Pazartesi 12:41:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?