19
Mayıs
2024
Pazar
MAMAK - ANKARA

Muhtarlardan Akgül'e teşekkür

MAHALLE MUHTARLARINDAN BAŞKAN AKGÜL'E HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Mamak'ın sorunlarının görüşüldüğü geniş kapsamlı istişare toplantısında mahalle muhtarlı, Belediye Başkanı Mesut Akgül'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Mamak Belediyesi Meriç Tesisleri'nde, ilçenin sorunlarıyla ilgili bölge genelindeki muhtarların katılımıyla, geniş kaplamlı bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Her yıl düzenli olarak yapılan toplantıya, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Belediye Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Karadağ ve Ahmet Müfit Yıldırım, ASKİ Genel Müdürü Kamil Kılıç, EGO Genel Müdür Yardımcısı Cenap Aşçı, EGO Otobüs Daire Başkanı Yaşar Ekici, EGO Ulaştırma Daire Başkanı Mümtaz Durlanık,

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Fikret Yücel, BEDAŞ Bölge Müdürü Sefer Yavanoğlu, Başkentgaz Genel Müdür Yardımcısı Recep Yalçın, Mamak Belediyesi birim müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Her muhtarın kendi mahallesinin sorunlarını yazılı olarak dosya halinde ve sözlü olarak iletme imkanı bulduğu toplantının başkanlığını Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül yaptı. Muhtarların yazılı olarak ilettiği sorunlar tasnif edilerek, ilgili kurumlara verildi. Sırasıyla söz alan muhtarlar konuşmalarına "Mamak'a yaptığınız hizmetler için teşekkürler başkanım" cümlesiyle başladı. Başkan Akgül başta olmak üzere, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin hiçbir isteği geri çevirmediklerini kaydeden

muhtarlar, "İşler layıkıyla yapılıyor. Mahallelerimiz için ne istiyorsak, geri çevrilmiyor. Şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Muhtarlar toplantıda, Büyükşehir Fen İşleri, EGO, ASKİ, BEDAŞ ve Başkentgaz yetkililerine sorunları sözlü olarak iletti. Yetkililer, mahallelerin sorunlarının en kısa sürede çözüleceği sözünü verdi.

Belediye ve muhtarların olayın aynı tarafında olduğunu belirten Başkan Akgül, "Hizmetlerin hepsini vatandaşların memnuniyeti için yapıyoruz. Mahallelerimizle ilgili sizin de bizim de bizim tespit ettiğimiz sorunlar var. Amacımız karşılıklı diyalogla sorunların üstesinden gelmek" dedi.

MAHALLE MUHTARLARINDAN BAŞKAN AKGÜL'E HİZMET TEŞEKKÜRÜ
MAHALLE MUHTARLARINDAN BAŞKAN AKGÜL'E HİZMET TEŞEKKÜRÜ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2010 Perşembe 10:41:00
Güncelleme :9 Temmuz 2010 Cuma 10:42:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?