26
Mayıs
2024
Pazar
MAMAK - ANKARA

Muhtarlık binaları yenileniyor

MAMAK'TA MUHTARLIK BİNALARI YENİLENİYOR

Mamak Belediyesi, bölgedeki muhtarlıkları yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Harman, Altıağaç, Tepecik ve Demirlibahçe mahallelerinde muhtarlıkları yenileyen Mamak Belediyesi, diğer mahalle muhtarlıklarını yenilemek için de çalışma başlattı. İlk etapta 20 mahallenin muhtarlık binaları, modern bir yapıya kavuşuyor. İhalesi gerçekleştirilen yeni muhtarlık binalarının yer tespitleri yapılırken, bazı muhtarlık binalarının yapımına başlandı. Tek tip olarak planlanan muhtarlık binaları, tüm ihtiyaçlara karşılık verecek şekilde planlandı. Muhtarlıklarda, çalışma odası ve sekreter odası

yer alıyor. Toplam 35 metrekare büyüklüğündeki modern yapılarda, mutfak ve lavabo da bulunuyor.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, fiziki yapıları iyileştirilen muhtarlık binalarıyla birlikte, muhtarların modern bir ortamda hizmet vereceğini belirtti. Vatandaşların aldığı hizmet kalitesinin yükseleceğine işaret eden Başkan Akgül, "Mamak'ta muhtarlıklarımız gerek fiziki yapısıyla gerekse teknolojik donanımıyla modern bir görünüm kazanıyor" dedi.

Muhtarların da Mamak'a en güzel şekilde hizmet verme gayreti içerisinde olduklarını belirten Akgül, belediye ve muhtarlar arasında güzel bir diyalog oluşturduklarını, bölge gezilerinde ve istişare toplantılarında bir araya gelerek, sorunları çözmek için çalıştıklarını kaydetti.

MAMAK'TA MUHTARLIK BİNALARI YENİLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 12:48:00
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 13:36:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?