26
Mayıs
2024
Pazar
MAMAK - ANKARA

Nevin Gökçek'ten annelere ziyaret

Mamak ilçesinde Fakir ve Yardıma Muhtaç Anneleri, ziyaret eden, Nevin Gökçek, Anneler gününü kutladığı, ailelere çeşitli hediyeler verdi.

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, Anneler günü nedeniyle fakir ve muhtaç anneleri de evlerinde ziyaret ederek kendilerini kutladı.

İlk olarak Mamak Kazımorbay Mahallesi’nde bulunan ve yıkık dökük bir gecekonduda yaşamını sürdürmeye çalışan Nurhayat Güçlü’yü ziyaret eden Nevin Gökçek, anneler gününü kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.Eşi hapse giren ve geçinmekte zorlandığını belirten Nurhayat Güçlü, dört çocuğu ile birlikte yaşam savaşı verdiğini söyleyerek, Büyükşehir Belediyesi’nden verilen gıda yardımı için teşekkür etti.

Daha sonra yine Mamak’ta bulunan bir başka evi ziyaret eden Nevin Gökçek, 3 çocuk annesi Muazzez Serhat’ın anneler gününü kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.
Eşinin görme engellisi olduğu için sürekli çalışamadığını anlatan Muazzez Serhat evin geçimine katkıda bulunmak için düşük ücretle geçici işlerde çalıştığını belirtti.
Büyükşehir Belediyesinden gıda ve giyim yardımı aldıklarını ifade eden Muazzez Serhat Nevin Gökçek’e teşekkür etti.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 10:11:00
Güncelleme :12 Mayıs 2009 Salı 10:28:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?