27
Mayıs
2024
Pazertesi
MAMAK - ANKARA

Öğretmenlere dart semineri

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Öğretmenlere Dart semineri düzenlendi.

Mamak ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Mamak İlçe Gençlik Spor Müdürünün de katkılarıyla İlçede, Dart semineri düzenlendi. Mamak Lisesi Spor Salonunda yapılan seminere, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından seçilen 20 okuldan 20 öğretmen katıldı.

Bocce Bowling Dart Federasyonu Hakemlerinden Fikret Dursun tarafından verilen seminerde Dart'la ilgili teorik bilgilerin yanı sıra uygulamalı ders verildi.Seminere katılan öğretmenler Seminerin çok Yararlı olduğunu ve ülkemizde son günlerde gelişmekte olan spor dallarından biri olan Dart Sporunun yaygınlaştırılmasında biz öğretmenlerin seçilmesinin daha çok etkili olacağını ifade eden Öğretmenler, öğrencilere Dart sporunun faydalarını anlatarak,Dart sporunun sevilmesi ve yaygınlaştırılması için çaba harcayacaklarını ve bunu severek yapacaklarını belirttiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir KILIÇ ta yaptığı konuşmada, gelişmekte olan spor dallarından Dart' ın yayılması için öğretmenlerin bilgilenip bu bilgi birikimini öğrencilerine de aktarması gerektiğini ifade ederek seminere katılanları kutladı.Daha Sonra Seminere katılan Öğretmenlere ilçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç tarafından birer ‘’Katılım Belgesi’’verildi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 11:58:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?