29
Mayıs
2024
Çarşamba
MAMAK - ANKARA

Okul müdürü feci şekilde dövüldü!

Mamak Hurin Yavuz Alp İlköğretim okulunda okul müdürü olarak görev yapan ve Eğitim-Sen üyesi olduğu bildirilen Adem Özbek kimliği belirsiz kişilerce dövüldü.

Eğitim-Sen, sabah işe gitmek için evinden çıkan Özbek'in ellerinde demir çubuk bulunan dört saldırgan tarafından dövüldüğünü bildirirken, vücudunun çeşitli yerlerinde kırık ve darp izleri bulunan Adem Özbek'in hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığını açıkladı.

Mamak Hurin Yavuz Alp İlköğretim Okulu Müdürü Adem Özbek, sabah işe gitmek için evinden çıkmasının ardından ellerinde demir çubuk bulunan,dört saldırgan tarafından demir çubuklarla dövüldü. Vücudunun değişik yerlerinde kırık ve darp izleri olan Özbek hastaneye kaldırıldı

Eğitim-Sen, toplumsal, ekonomik olumsuzlukların ve gelir adaletsizliğinin derinleştiği Türkiye'de okullarda ve okul dışında yaygınlaşan şiddet olaylarının öğretmenleri ve öğrencileri tehdit etmeye devam ettiği ifade edilerek, "Eğitim sisteminin önemli bir parçası olan öğretmenler ve yöneticiler, çeşitli nedenlerle toplumun genelinde yaşanan şiddet uygulamalarından etkilenmektedir. Bu çemberi zorlayan, olumsuzlukları yok etmeye uğraşan öğretmenlerimiz dönem dönem şiddetin hedefi olmaktadır" açıklaması yapıldı.
.

Abdullah Ortaç Mamak KENTHABER
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 08:25:34
Güncelleme :3 Aralık 2008 Çarşamba 08:55:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?