20
Mayıs
2024
Pazertesi
MAMAK - ANKARA

Okullar yeni eğitim yılına hazırlanıyor

Mamak Belediyesi, 2008-2009 eğitim-öğretim yılında ders zilinin çalmasına az bir süre kala okulların eksiklerini gidermek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bölgedeki okulların iç-dış cephe boya ve badanası gerçekleştirilirken, temizlik elemanları da okulların bahçelerini çöpten arındırıyor.

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, ekiplerin yürüttüğü titiz çalışmayla okulların yeni eğitim-öğretim yılına hazır hale geldiğini belirterek, "Okulların temiz şartlarda eğitim vermesi için bu mekanlara özel bir ilgi gösteriyoruz. Okulların açılmasıyla birlikte öğrenciler tertemiz bir ortamda eğitim görecekler" dedi.

Yerel yönetimler olarak imkanları ölçüsünde eğitim kurumlarına ve öğrencilere destek verdiklerini belirten Başkan Şahin, "Bize gelen talepler doğrultusunda Mamak'taki okulların iç ve dış cephe boyası, tadilat, tamirat ve çevre düzenlemesini yapıyoruz. Bölgemizdeki okullara spor salonları kazandırıyoruz. Öğrencilerimizin de kırtasiye, kıyafet, kitap ve çanta ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Geleceğin eğitimle kurulduğunun bilinciyle hareket ederek eğitime yüzde 100 destek kampanyası çerçevesinde katkımız bundan sonra da artarak sürecek" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 14:07:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?