18
Mayıs
2024
Cumartesi
MAMAK - ANKARA

Pazarlara sıkı denetim

MAMAK'TA PAZAR DENETİMİ

Mamak Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla denetimlerini sıklaştırdı. Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Orhan ve zabıta ekipleri ilçedeki pazarları denetledi.

Esnaftan kurallara uymalarını isteyen Orhan, pazarcı esnafıyla vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi.

Pazar yerlerinin daha sağlıklı, hijyenik ve düzenli olması amacıyla yeni uygulamalara giden Mamak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayıyla birlikte denetimlerini sıklaştırdı. Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Orhan ve Zabıta Müdürlüğü ekibi, Gülveren Pazarı'nı denetledi.

Pazarcı esnafın şikayet ve isteklerini dinleyen Orhan, esnafın vatandaşa karşı kaba davranışlarına asla müsaade etmeyeceklerini belirterek, "Argo kelime kullanan, vatandaşa karşı nazik olmayan pazarcı esnafı yerlerinden men edilecek ve bir daha pazar alanına sokulmayacak" dedi. Esnaftan, hijyene ve belirlenen kurallara uymasını isteyen Orhan, pazar denetimlerinin devam edeceğini söyledi. Mamaklılar'ın da isteklerine kulak veren Orhan, vatandaşlardan da herhangi bir olumsuz durumu pazarlardaki zabıta görevlilerine ya da 550 72 32 No'lu telefona bildirmelerini istedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Orhan, olumsuz davranışlarda bulunan pazarcılar hakkında gereken işlemin yapılacağını söyledi.

Vatandaşlar da Orhan aracılığıyla Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e teşekkürlerini iletti. Vatandaşlar, "Pazarlarımız temiz, hijyenik, itiş kakış olmuyor, rahat bir ortamda düzenli bir şekilde alışverişlerimizi yapabiliyoruz" dedi.

MAMAK'TA PAZAR DENETİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2010 Pazartesi 09:09:22
Güncelleme :23 Ağustos 2010 Pazartesi 09:10:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?