18
Mayıs
2024
Cumartesi
MAMAK - ANKARA

Şampiyon voleybolcular belediyede

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçe ve Ankara 1.’liğini kazanan Abidinpaşa İlköğretim Okulu’nun başarılı sporcularını makamında kabul etti.

24 Mayıs’ta yapılacak Türkiye Şampiyonası finallerine hazırlanan minik voleybolcuları kutlayan Başkan Akgül, sporculara eşofman ve ayakkabı sözü verdi.

Başarılı Sporcular

Voleybolda, Mamak ve Ankara 1.’liğini kazanan Abidinpaşa İlköğretim Okulu sporcuları kupa sevincini Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile paylaştı. Başkan Akgül, Okul Müdürü Ahmet Ülkü Özden ve başarılı sporcuları makamında kabul etti.

Tek Tek İlgilendi

Kupaları ve madalyalarıyla kendisini ziyarete gelen küçük sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Akgül, voleybolcuların 24 Mayıs’ta Karaman’da yapılacak şampiyonada Mamak’a birincilik kupasını getireceklerine olan inancını dile getirdi. Başkan Akgül, tek tek ilgilendiği başarılı sporcularla bir süre sohbet etti.

“Derslerinize Çalışın”

Öğrencilerden derslerine çok çalışmalarını isteyen Akgül, spordaki başarılarını, derslerdeki başarıyla taçlandırdıklarında bunun çok daha büyük bir anlam kazanacağını belirtti. Öğrencilerin başarısının Mamak’ın hatta Ankara’nın da başarısı olduğunu kaydeden Akgül, Karaman’da yapılacak şampiyona için araç tahsis edeceklerini kaydetti. Sporculara eşofman ve ayakkabı sözü veren Başkan Akgül, kitap ve kalem hediye etti.

“Bu Başarı Sizin

Okul Müdürü Ahmet Ülkü Özden de, Başkan Akgül’e teşekkür ederek, “Bu başarılar sizin maddi ve manevi desteklerinizin eseri. Bu sevgi ve ilgiyle çok daha büyük başarılara imza atacağız” dedi.
 

Abdullah Ortaç/Mamak/Kenthaber
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 09:02:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?