30
Mayıs
2024
Perşembe
MAMAK - ANKARA

Sinema Günleri 20 Ağustos'ta başlıyor

Mamak'ta yaz akşamları, Mamak Belediyesi'nin kültür-sanat organizasyonlarıyla şenlik havasında geçiyor. Uluslararası halk oyunları festivalini, hemşehri gecelerini ve türkü festivalini geride bırakan Mamak Belediyesi, sinema günleri ile yaz akşamlarına damgasını vuracak.

Başarılı organizasyonlarıyla kültür sanat etkinliklerine yaz boyu hız kesmeden devam eden Mamak Belediyesi, sinema akşamlarıyla ilçeye renk katacak. 20 Ağustos tarihinde start alacak olan sinema günleri 8 gün boyunca devam edecek. Temmuz ayı içerisinde geleneksel uluslararası halk oyunları festivali, hemşehri geceleri ve türkü festivalini gerçekleştiren belediye, sinema günleri ile Mamaklılara doyumsuz eğlence yaşatacak.

Mamaklılar en güzel filmleri izleme imkanı bulacak. Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, kültür ve sanat faaliyetlerine büyük önem verdiklerini belirterek, "Mamak akşamlarını vatandaşlarımız için eğlenceli hale getiriyoruz. Beyaz perdeye yansıyan en güzel eserleri halkımızla buluşturacağız" dedi. Şahin, Mamaklılar'ı birbirinden güzel nostaljik yaz akşamlarına katılmaya çağırdı.

Akşam 20.30'da başlayacak olan sinema günleri Mamak İlköğretim Okulu, Derbent Pazar yeri, Kayaş Bilgi Evi, Akdere Pazar yeri, Esentepe İlköğretim Okulu, Bayındır Bilgi Evi, Başak Bilgi Evlerinde aralıksız devam edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 13:18:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?