31
Mayıs
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Sünnet Şöleni kayıtları başladı

Mamak Belediyesi tarafından bu yıl 10.'su gerçekleştirilecek Geleneksel Sünnet Şöleni için kayıtlar başladı.

Mamak Belediyesi tarafından düzenlenecek sünnet şöleninde yaklaşık bin yoksul çocuk sünnet edilecek. 25 Temmuz'da Saimekadın 75. Yıl Amfi Tiyatro'da düzenlenecek toplu sünnet şöleni için kayıtlar başladı.

Aileler, Mamak Belediyesi Eğitim Kültür Müdürlüğü'ne başvurarak, çocuklarını kimlik fotokopisiyle kayıt edebilecek. 3 ve 10 yaş arası çocukların sünnet edileceği etkinlikte kayıtlar 24 Temmuz'da sona erecek.

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, 1999 yılından bu yana geleneksel olarak düzenledikleri sünnet şöleninde, yüzlerce yoksul aile çocuğunun sünnet edileceğini söyledi. Başkan Şahin, "Özel polikliniklerde, steril bir ortamda, uzman doktorlar tarafından çocuklarımızın sünnetini gerçekleştireceğiz. Elbise, ayakkabı, hastane masraflarını karşılayacağız" dedi.

Şölende sürpriz sanatçıların yanı sıra çeşitli animasyon gösterilerinin de olacağını belirten Başkan Şahin, "Etkinlikte mehter takımı ve halk oyunları ekibimiz de yer alacak. Erkekliğe ilk adımı atacak olan çocuklarımız, aileleri ve davetlilerle birlikte doyasıya eğlenebilecek. Ayrıca, çocuklarımızı çeşitli hediyelerle de sevindireceğiz" ifadelerini kullandı.

.
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 18:44:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?