18
Mayıs
2024
Cumartesi
MAMAK - ANKARA

Turnuvada kupa sevinci

Mamak Belediyesi Bilgi Evleri Futbol Turnuvası’nın final maçları, büyük bir heyecana sahne oldu. Final maçları sonunda küçükler ve büyükler kategorisinde şampiyonluğu Laika Akbilek Bilgi Evi kazandı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, küçükler kategorisinde şampiyon olan takıma kupalarıyla beraber hediyelerini verdi.

Bilgi Evlerinde Futbol Turnuvası

Mamak Belediyesi Bilgi Evleri Futbol Turnuvası’nda şampiyon takımlar belli oldu. Final maçlarını Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Sarıgül ve Yunus Aluç da izledi.

8 Bilgi Evi

4 gün süren turnuvaya Mamak’taki 8 Bilgi Evi’nden küçükler ve büyükler kategorisinde 16 takım katıldı. Küçükler kategorisinde final Yunus Emre ve Laika Akbilek bilgi evleri arasında oynandı. Yeni Bayındır’daki Gençlerbirliği Spor Okulu’nda gerçekleştirilen turnuvanın ilk final maçını Laika Akbilek Bilgi Evi kazandı.

Penaltılarla

Normal süresi berabere biten maçta Laika Akbilek Bilgi Evi rakibini penaltılarla 6-5 yenmeyi başardı. Büyükler kategorisinde de Laika Akbilek Bilgi Evi, rakibi Abidinpaşa Bilgi Evi’ne 4-1’lik skorla üstünlük sağladı. Maçların sonunda öğrenciler şampiyonluklarını tezahüratlarla kutladı.

Kupayı Akgül Verdi

Küçükler kategorisinde 1. olan Laika Akbilek Bilgi Evi’ne kupasını veren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, önemli olanın turnuvaya katılmak olduğunu belirtti. Kazanan takımı tebrik eden, kaybeden takımları da teselli eden Akgül, “Bu tür turnuvalarda hedef, kardeşliği, kaynaşmayı, var olan dostlukları pekiştirmektir. Kazanamadık diye üzülmeyin. Seneye de diğer takımlar daha çok çalışır ve birinci olur. Hepinizi kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. Öğrencilere günün anısına kalem hediye eden Akgül, yeteneğine güvenen sporcuları Gençlerbirliği Spor Okulu’na beklediklerini kaydetti.

Kupa Töreni

Turnuvada 2. olan Abidinpaşa Bilgi Evi’ne kupasını, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Sarıgül, 3. olan Yunus Emre Bilgi Evi’ne ise Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Yunus Aluç verdi.
 

Abdullah Ortaç/Mamak/Kenthaber
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 09:16:01
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 12:43:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?