30
Mayıs
2024
Perşembe
MAMAK - ANKARA

Üniversiteden Şahin'e plaket

Ankara Üniversitesi Geriatri Ana Bilim Dalı Kliniği, hastalara yeni yüzüyle hizmete verecek. Mamak Belediyesi, Geriatri Kliniği’ni iç ve dış cephe olmak üzere baştan aşağı boyadı.

Geriatri Ana Bilim Dalı, Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin’e, desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Geriatri Yeni Yüzüyle Hizmet Verecek

Mamak Belediyesi’nin ilçe genelindeki kurumlara desteği sürüyor. Mamak Belediyesi, Ankara Üniversitesi Geriatri Ana Bilim Dalı Kliniği’ni iç ve dış cephe olmak üzere baştan aşağı boyadı. Yeni yüzüyle, daha iyi şartlar altında hastalara hizmet verecek olan Geriatri Ana Bilim Dalı, Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin’e teşekkürlerini plaketle sundu.

A.Ü. Geriatri Ana Bilim Dalı Başkanlığı’nda düzenlenen plaket törenine, Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı İlker Ökten, Geriatri Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Teslime Atlı ve geriatri personeli katıldı.

“İnsan Yaşarsa, Devlet Yaşar”

Geriatri Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Teslime Atlı, Başkan Şahin’e plaketi ‘Kalbimizden gelen bu plaketi kabul etmeniz dileğiyle” sözleriyle sundu. Atlı’ya plaket için teşekkür eden Başkan Şahin, belediye olarak, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ sözünü şiar edindiklerini belirterek, Geriatri’nin hastalara daha iyi şartlarda hizmet vereceği için mutlu olduklarını söyledi.

Türkiye’nin genel idarisiyle, sivil toplumuyla, halkıyla, bir bütün olduğunu kaydeden Başkan Şahin, “Tüm kuruluşların özünde halk vardır. Millet olduğu sürece, devlet olur. İnsan yaşarsa devlet yaşar. Eksikler, elbirliğiyle tamamlanır. Diyalog içerisinde daha çok şey yapabiliriz” diye konuştu.

“En Büyük Desteği Başkan Şahin’den Alıyoruz”

Doç. Dr. Teslime Atlı da 1993 yılında kurulan geriatrinin bu alanda hizmet veren Türkiye’nin en büyük kliniği olduğunu söyledi. Hastalara hizmet vermeye çalışırken, ekonomik katkıya ihtiyaç duyduklarını belirten Atlı, kendilerine en büyük desteği Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin’den aldıklarını bildirdi.

Atlı, “Kliniğimizin boyaya ihtiyacı vardı. Mamak Belediyesi’nden talep ettik. Kliniğimiz 2 ay gibi kısa bir sürede boyandı. Her ihtiyacımızı ikiletmeden karşılayan, maddi ve manevi desteğini bizden esirgemeyen Başkan Şahin’e teşekkür ediyorum. Başkan Şahin’in bundan sonra da hem bize hem de diğer kurumlara desteğinin süreceğine eminiz” dedi. Mamak Belediyesi’yle, ilçe genelinde 65 yaş üstü bin 50 vatandaşa sağlık hizmet götürdüklerini hatırlatan Atlı, projenin yankılarının hala sürdüğünü kaydetti.

Abdullah Ortaç Mamak KENTHABER
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 10:44:02
Güncelleme :28 Aralık 2008 Pazar 18:27:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?