29
Mayıs
2024
Çarşamba
MAMAK - ANKARA

Üreğil Kız Meslek'e Şahin'den destek

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, Ses Televizyonu tarafından düzenlenen ‘Meslekler Yarışıyor’ adlı yarışma programında finale yükselme başarısı gösteren Üreğil Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi’ne destek ziyaretinde bulundu.

Yarışmada, Mamak’ı başarıyla temsil eden öğrencilerle bir araya gelen Başkan Şahin, finale hazırlanan öğrencilere başarı dileyerek, ödüllendirdi.

Başkan Şahin’den Ziyaret

Ses Televizyonu tarafından düzenlenen ‘Meslekler Yarışıyor’ adlı yarışma programında, çeyrek finalde 100 tam puan alan Üreğil Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi, finale hazırlanıyor. Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, öğrencilere final öncesi destek ziyaretinde bulundu. Okulu ziyaret eden Başkan Şahin, tek tek ilgilendiği öğrencileri, başarılarından dolayı ödüllendirdi.

“Sizlerle Gurur Duyuyorum”

Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Şahin, Bilişim Teknolojileri dalında finale yükselme başarısı gösteren 11. sınıf öğrencilerinin, finalde de başarılı bir performans ortaya koyacağına olan inancını dile getirdi. Başkan Şahin, “Öğrencileri ve okul yönetimini bir kez daha kutluyorum. Finalde de öğrencilerimizie başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Şahin, “Gençler, bu ülkenin geleceği. Aramızdaki tek fark zaman. Zaman ilerledikçe, onlar, bizlerin yerini alacak. Üreğil Kız Meslek Lisesi, Mamak halkının ve bizim göğsümüzü kabarttı. Onlarla gurur duyuyoruz. Kurdukları ekibin ve dostluğun hiç bozulmamasını ve başarı, sevgi ve saygının hayatlarından hiç eksik olmamasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Başarı Sözü

Geçtiğimiz yıl da “Meslekler Yarışıyor” programında Çocuk Gelişimi ve Eğitimi dalında birinciliği kaptırmayan Mamak Üreğil Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi’nin Müdürü Songül Başkale de, Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin’e desteğinden dolayı teşekkür etti.

“Mamak’ı, okulumuzu, en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum” diyen Başkale, öğrencilerine olan güveninin, sonsuz olduğunu kaydetti. Öğrencilerden aldığı güvenle final için de iddialı olduklarını belirten Başkale, “İlçemizi finalde de en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

Abdullah Ortaç Mamak KENTHABER
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 10:47:22
Güncelleme :23 Aralık 2008 Salı 10:56:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?