18
Mayıs
2024
Cumartesi
MAMAK - ANKARA

Zabıtadan tartı denetimi

MAMAK ZABITASI TARTI DENETİMİNDE

Mamak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde denetimlerine aralıksız devam ediyor. Ölçü ve ayar memurları, semt pazarlarında tartı aletlerini kontrol etti. Terazilerin, arızalı olup olmadığı test edilerek, damgalama işlemlerini yapıldı.

Mamak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı Ölçü ve Ayar Memurluğu ekipleri semt pazarlarında terazileri denetledi. Ekipler, denetimlerde uzak doğu menşeli kaçak terazilerle, damgasız terazilerin, arızalı olup olmadığını test ederek, damgalama işlemlerini yaptı.

Mamak Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Orhan, ilçede hatalı terazi kullanarak haksız kazanç elde edenlere kesinlikle fırsat verilmeyeceğinin altını çizdi. Denetimlerin sıklıkla sürdürüleceğini belirten Orhan, vatandaşların da olumsuz bir durumda şikayetlerini 550 70 79 No'lu telefona ya da 444 0 149 No'lu Alo Mamak hattına bildirmelerini istedi.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün talimatıyla esnafın ve halkın rahatı için pazarlarda bir dizi düzenlemeye gittiklerini kaydeden Orhan, "Pazaryerlerine yağlı boyayla çizgi çekerek, düzensizliğin önüne geçtik. Esnafın tezgahını açacağı yer belli. Pazarın aydınlatılmasından temizliğine kadar belediye olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Esnafımızdan da aynı özeni bekliyoruz" dedi.

MAMAK ZABITASI TARTI DENETİMİNDE
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 11:12:03
Güncelleme :9 Ocak 2010 Cumartesi 22:09:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?