1
Haziran
2024
Cumartesi
MERKEZ - ANKARA
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

BETONTEKNİK Beton Makinaları Ltd.Şti.


Betonteknik inşaat makinaları ve ekipmanları üretiminde 1997 yılından günümüze "Beton Santrali ve İşletmeciliği; Endüstriyel Makinalar" konusunda uzmanlaşmış bir firmadır.

Üretim programında bulunan makina ve ekipmanların dizaynları tamamen kendisine aittir.

Yurt içi satışlarımızın yanısıra; Kazakistan, Rusya, Hırvatistan ve Irak gibi ülkelere ihracat gerçekleştirmiş, özellikle Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetlere yönelik faaliyetleri devam etmektedir.
 

İlgili Kişi :
Adres1 :Ostim / Ankara
Adres2 :İvedik Organize Sanayi Sitesi 687.Sokak No: 74
Posta Kodu :
Telefon :+90 312 394 16 00
Faks :+90 312 394 16 02
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.