25
Mayıs
2024
Cumartesi
PURSAKLAR - PURSAKLAR - ANKARA

Tapu heyecanı yaşandı

SARAY'DA TAPU SEVİNCİ

Saray Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle hak sahiplerine tapuları dağıtıldı.

Pursaklar Belediyesi tarafından Saray 2. Etap planı kapsamında 11 bin 500 hissenin dağıtım işlemi gerçekleşti.

Törende Pursaklar'ın Ankara'nın parlayan yıldızı olduğuna dikkat çeken Kaymakam Ahmet Cengiz, "Yapılan plan çalışmalarının tamamlanması ve tapuların dağıtılması ile Pursaklar'ın gelişim süreci hız kazanacaktır. İmar planlarında emeği geçenlere teşekkürler. Pursaklar'ı köyden ilçeye dönüştüren, Pursaklar'ı bugüne getirenlere teşekkürler" dedi.

Belediye Başkanı Selçuk Çetin ise, Fen Lisesi binasının Saray'a inşa edileceği müjdesini verdi. Çetin, Saray'ın konumu ve düzgün arazi sathı nedeniyle gelişime açık olduğunu ifade etti. Saray'a Hicret Meydanı'na benzer büyük bir meydan kazandırmak istediklerini söyleyen Çetin, "Yarım asırdır dokunulmayan Saray'ın altyapısı bizim dönemimizde 20 trilyonluk dev bir yatırımla baştan aşağı yenilendi. Bu kapsamlı altyapı çalışması en az 50 sene Saray'ı götürecek" diye konuştu.

Saray'da altyapı çalışmalarının tamamlanma noktasında olduğunu kaydeden Çetin, caddelerin ve sokakların asfaltlama çalışmalarının da kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Başkan Çetin, "Göreceksiniz Saray yakın zamanda Pursaklar'ın merkez mahallelerini de geçecek. Meydanlarla, okullarla, spor ve kültür tesisleri ile Saray bambaşka bir muhit olacak. Çok daha güzel bir Saray için elbirliği ile çalışalım. Tapularınız hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Cengiz ve Başkan Çetin vatandaşlara tapularını takdim etti.

SARAY'DA TAPU SEVİNCİ
SARAY'DA TAPU SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2010 Salı 18:42:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?