29
Mayıs
2024
Çarşamba
ŞEREFLİKOÇHİSAR - ANKARA

CHP'li Baydar "yokum" dedi

CHP’den belediye başkanlığı aday adaylığı için öğretmenlikten istifa eden Memduh Baydar kararından vazgeçti.

Baydar buna ilişkin yazılı açıklamasında şöyle dedi:

Şereflikoçhisarlı dostlarımın, partililerimizin yakından ilgilendiği gibi yerel yönetim seçimlerinde Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı aday adaylığını düşündüm ve bu konu için gerekli girişimlerde bulundum. Sivil toplum kuruluşlarının, meslektaşlarımın, değerli Şereflikoçhisarlı seçmenlerimin yakın ilgisinden büyük mutluluk duydum.

Geldiğimiz aşamada CHP Genel Sekreterimiz Sayın Önder Sav’ın çağrısı üzerine genel merkeze giderek kendisiyle çok dostane ve iştenlikli görüşme yaptım. Bu yerel yönetim seçiminde de sayın Eren Edemen’in aday olması konusundaki görüşlerini tesbit ettim, talimatlarını dinledim.

Şereflikoçhisar’da seçimden önce bir ikilik görüntüsü yaratmamak için 30 Aralık’a kadar sürecek olan belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru sürecinde başvuruda bulunmayacağımı açıklar, bana güvenen tüm dostlarıma ve partililere CHP’ nin Şereflikoçhisar’da başarısı için davranış ve mücadele kararlılığını sergileme inancıyla şükranlarımı, saygılarımı ve sevgilerimi sunarım.

Mehmet Şahin KESKİN/ Evren Kenthaber
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 14:25:42
Güncelleme :26 Aralık 2008 Cuma 14:43:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özgür IP: 88.246.85.xxx Tarih : 29.10.2009 12:57:06

sayın BAYDAR bir CHP li olarak şereflikoçhisarda gücünüzün eksildiğini görüyorum 1993 yılına kadar ilçemde yaşadım daha güçlü bir sol ve CHP vardı o dönemlarde ama sizin yanlış siyasetiniz biz o dönemin gençleri olarakta size karsı antipati sagladı nedeni ise o dönemlerde ASKİ sınavlarına girip ve kazanan gençlerimizi mulakatta bir büyüğüm bizlere yardımcı olmanız için sizlerden yardım istedi ama telefona cıkmadınız biz gençler bu olaydan sonra CHP den uzaklaştık  bunun nedenide sizlerin biz gençlere sahip cıkmamanız güzel vaadler kulak a hoşgeliyor ama sonunu getiremiyorsunuz biraz daha inandırıcı olmanızı dilerim hoşcakalın