19
Mayıs
2024
Pazar
ŞEREFLİKOÇHİSAR - ANKARA

Polat'tan seçmenlere gözdağı!

Hac’dan yeni dönen AKP İlçe Başkanı Ferda Polat AKP’den başka bir partinin ilçede belediyeyi kazanması durumunda Şereflikoçhisar’ın kayıp edeceğini ifade ederek, yerel seçimlerin startını yaklaşık bir yıl önce verdiklerini söyledi.

2004 yerel seçim öncesi Cemil Çiçek ve Ali Babacan’ın yaptığı konuşmaya benzer bir ifade kullanan ve “başka bir partinin seçimi kazanması halinde Şereflikoçhisar kaybeder” diyerek seçmenlere bir bakıma gözdağı veren Polat yaptığı açıklamada, “partimizden aday adayı olan şu anda altı kişi var ama başvurularda son tarihin 31 Aralık gününe ertelenmesi müracaatların artmasına neden olacaktır. Partimiz içerisinde hiçbir sorunumuz yok, Şereflikoçhisarlıyız diyen herkes aday adaylığı için başvurabilir. Adaylık seçiminde küslüğün olmaması gerekiyor ve ben küslüğün olacağını düşünmüyorum. Siyaset uzun yapılması gereken bir sanattır. Neyin ne olacağı belli değil. Geçmişe bakacak olursanız Hüseyin Alıcı partiyi yıpratıcı hareketlerde bulunmuş olmasına rağmen şu anda AKP’den aday adayı. 2004 yerel seçimlerinde aday adayı olan kişiler şu anda yine aday adayı bakarsınız bu kişiler ilerde milletvekilliği için aday olur. Kamuoyu ve teşkilatımız yapılanı unutmaz. Uzun vadede siyaseti düşünen kişilerin sabırlı olması gerekir. Hiç kimse kendini bulunmadık hint kumaşı sanmasın” dedi. 

Ancak AKP iktidarı döneminde bölgeye ve ilçeye AKP'nin katkısı ve yatırımı ne oldu sorusu vatandaşlar arasında sıkça konuşulan bir mesele oldu..

Nitekim Şerefli Koçhisarlı olan Dışişleri Bakanı Ali BABACAN ilçeye bir hiçbir katkıda bulunmadığı gibi, bölgeye yaptığı ziyaretlerde bazı hizmetleri gereksiz ve fazla bulduğunu belirtmiş, üstelik bazı vaadler vererek bunlarıda yerine getirmemiştir.

Şüphesiz yerel seçimlerde taktir yine Şerefli Koçhisar halkınındır. Bu sebepten ötürü halkı tenkit etmek ilkeli bir siyasetçiye yakışmayacağı gibi, siyasi anlamda kayıplar vermelerinede neden olacaktır.

Mehmet Şahin KESKİN/ Evren Kenthaber
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 14:30:03
Güncelleme :26 Aralık 2008 Cuma 14:48:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
dogan güzel IP: 85.110.161.xxx Tarih : 3.02.2009 00:08:34

saygıdeger başkanım yıllardır iktidar parti de oldunuzda ne kazandırdınız 70 triliyon borcumu övüneceksiz polatlıya yapılan yardım kadar yardım aldınız ama hizmet edemediniz emek mahallesine aksekiye gidiniz inanın gırtlagınıza kadar camura gömüleceksiniz onumu övünüyorsunuz 35 binlerde aldıgınız nufüsü 27 binlere düşürdünüz onumu övünüyorsunuz esnafa kepenk kapttırdınız o mu kıvancınız asfalt esnafını bitirdiniz o mu övüncünüz atılan bir baraj temeli bir arıtma tesisi agzınızda dolanan bu o kadarcık hizmet mi övüncünüz ögretmen eksikliğinden üniversiteye ögrenci veremeyen ilçelikten dolayımı övüncünüz kaldırım ve tuzla elden gitti o mu övüncünüz millete balik tutmayi öğretmek yerine balik verdiniz bir övün karnını doyursun diye yada bir gün soba yaksın diye verdiğiniz kömür ve makarnalarmı övüncünüz artık milleti tehhdit eder gibi iktidardan olmazssak hizmet alamayız gibi safsatalarla avutmaya çalışmayın lütfen yutmazlar başka iktidardan kazananlar başka bir milletmi başka bir ırkmı yoksa TC vatandası değilmi herkes sizişngibi düşünmek zorundamı yapmayın bunu tefrika cıkarmayın ben vergi veren bu milete şehit veren ve bu vatanda calışan bu vatanda yaşayan TÜRK insanıyım iktidar hangi parti olursa olsun beni korumak kollama zorunda sisayi fikrim ne olursa olsun etmeyin bçyle dedikce ne kadar dar düşünceli bir siyasi fikriniz olduğu nu ortaya koyup milletin taktirini değil nefretini kazaniyorsunuz demek size göre bizden olanlar hizmet alır olmayan bakakalir öylemiii ben bu düşünceye bu fikre sadece pes derim yorum ve taktir şereflikoçhisarın halkındadır tehtit etmeyin beyler hizmet edin hizmet edinki millet size oy versin hizmetiniz yok tehditle oymu alacagınızı sanıyorsunuz yanılıyorsunuz sizin dersinizi tehdite boyun egmeyen şereflikoçhisar halkı sandıkta verecektir. saygılarımla