18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİNCAN - ANKARA

Altın'dan gençlere destek

Sincan Belediye Başkanı Hasan Altın, Başkent Gençlik Derneği Sincan Şubesi’ni ziyaret ederek dernek üyeleri ile tanıştı ve derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Üniversite ve liselere giriş sınavı hazırlık kursları, yabancı dil eğitimi, el beceri kursları, sportif faaliyetler, ihtiyaç sahiplerine gıda ve yiyecek yardımı, il gezileri, kitap kampanyası gibi önemli çalışmalar içerisinde olduklarını anlatan Dernek Başkanı Savaş Tuncer, amaçlarının gençlere faydalı olabilecek her türlü faaliyeti gerçekleştirmek ve onlara sorumluluk bilincini aşılamak olduğunu söyledi.

Derneklerin bir çoğunun amaçlarından saptığını ve sadece sohbet edilen yerler haline geldiğini fakat Gençlik Derneği’nin önemli faaliyetler gerçekleştirdiğini söyleyen Başkan Altın, "Sincan’a hizmet edene biz de hizmet ederiz" diyerek dernek temsilcilerine "yanınızdayız" mesajı verdi.

Daha önce Derneğe kütüphane yaptıran Başkan Altın, kendisine yöneltilen istekleri geri çevirmeyerek, derneğin her türlü faaliyetine maddi ve manevi destek sağlayacağını söyledi. Altın, derneğin AR-GE departmanı için bir de bilgisayar sözü verdi.

Dernek temsilcileri ile uzunca bir süre sohbet edip gerçekleştirilmeyi bekleyen projelerini anlatan Altın, "Gençlerimizin azimle yürüttükleri faaliyetler bizi çok memnun ediyor. Sincan’a hizmet eden Gençlik Derneğimize belediye olarak elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2005 Pazartesi 17:06:22
Güncelleme :27 Mayıs 2005 Cuma 11:07:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?