24
Mayıs
2024
Cuma
SİNCAN - ANKARA

Ankara Sincan: Başbakan'dan Sincan Devlet Hastanesi'ne baskın ziyaret

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, resmi konuttaki çalışmalarının ardından akşam saat 23.00 sıralarında Sincan’a geçerek önce penaltı atışı yaptı, sonra da ani olarak Sincan Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Erdoğan, hastane ziyaretinin ardından taksicilerle dertleşti.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sincan’da Harikalar Diyarına giderek burada Sincan Gençlik Merkezi içerisinde bulunan sahada bir gazetenin fotoğraf çekimleri için penaltı atışı yaptı.

Basın mensuplarının alınmadığı program sırasında Erdoğan’ın bulunduğu Sincan Gençlik Merkezi’ne Sağlık Bakanı Recep Akdağ da geldi. Sincan Gençlik Merkezi’nden ayrılan Başbakan Erdoğan ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Başbakan’a eşlik eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Sincan Devlet Hastanesi’ne geçti. Geceyarısı karşılarında Başbakan’ı gören hastane görevlileri ve ani ziyaretin şaşkınlığını yaşarken, Erdoğan, acil serviste hastaları ziyaret etti.

Burada görevlilerden hastane hakkında bilgi aldığı öğrenilen Erdoğan, yarım saatlik hastane ziyaretinden sonra hastane çıkışındaki taksicilerle sohbet etti. Erdoğan, gece saat 01.30 sıralarında yaptığı ziyaretlerin ardından konutuna geçti.

ANKARA-(İHA)
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2003 Pazar 00:00:12
Güncelleme :12 Ocak 2004 Pazartesi 15:39:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?