24
Mayıs
2024
Cuma
SİNCAN - ANKARA

Bu araçtan sağ çıktılar

Ankara’da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Araçlardan biri ortadan ikiye bölünürken, otomobil içinde sıkışan sürücüleri itfaiye ekipleri kurtardı.

İstanbul yolundan Sincan istikametine giden Evran Çakıcı idaresindeki 06 EC 526 plakalı otomobil, Şaşmaz Kavşağı girişinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine orta refüje girdi.

Refüjde bulunan bir elektrik direğinin temel betonunu altına alan otomobil, karşı şeride geçerek, şehir merkezi istikametine giden Ayhan Eski idaresindeki 06 Y 3222 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle parçalanan otomobiller sağa sola savruldu.

Kazada Evran ve Nadir Çakıcı ile Ayhan Eski ve ismi belirlenemeyen bir kişi yaralandı. Her iki sürücünün de araç içinde sıkıştığı kazada, bir otomobil ortadan ikiye bölündü.

İtfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmaları sayesinde kurtarılan sürücüler ile diğer yaralılar ambulanslara bindirilerek hastanelere kaldırıldı. Kaza sonrası belediye ve itfaiye ekipleri araçlardan dağılan parçaları otoyoldan temizledi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2005 Perşembe 11:35:59
Güncelleme :27 Mayıs 2005 Cuma 11:09:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?