18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİNCAN - ANKARA

Sincan şantiyeye döndü

Sincan, altyapı ve asfaltlama çalışları nedeniyle adeta şantiye döndü.

Bir taraftan yol yapım, bir taraftan altyapı çalışmalarının sürdüğü Sincan adeta şantiye görüntüsü oluşturdu. Çeçenistan, Azerbaycan, Mehmet Akif Ersoy, Arif Nihat Asya, Farabi parklarında çimlendirme ve ağaçlandırma çalışması yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Mesnevi, Niyazi Yıldırım, Fatih, Mehmet Akif Ersoy, Azerbeycan, Törekent, Şehit Mustafa Altıparmak parklarına ise koşu parkuru yapımını tamamladı.

Sincan'ın muhtelif parklarındaki oyuncak ve oturma grupları da yenilendi. Melih Gökçek Bulvarı, Cengiz Topel Caddesi, 29 Ekim Mahallesi 770 ve 777. sokaklar, Ahi Evran ve Pınarbaşı mahallerinde çeşitli sokaklar, Malıköy-Temelli, Anayurt-Türkobası, Tatlar-Esenkent, Saraycık-Çiçektepe, Peçenek-Yapracık arasında yol çalışmalarını tamamlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Sincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Selçuklu, Pınarbaşı, Malazgirt, Osmanlı, Ertuğrul Gazi, Ahi Evran, Tandoğan, İstasyon, Atatürk ve Yunus Emre mahallelerinde yaklaşık 50 sokak ve caddede asfalt çalışmalarını bitirdi.

Plevne, Pınarbaşı, Ulubatlı Hasan ve Tandoğan mahallerinde ise kaldırım çalışmaları devam ediyor. Sincan Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi'nce başlatılan içme suyu isale hattı, kaldırım, yol ve asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Tuna, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Sincan Belediyesi olarak ilçenin eksikliklerini giderecek ve Sincan'ı güzelleştirecek birçok projenin diğer kurumların da desteğiyle yapımına devam edildiğini vurgulayan Tuna, Sincan'da hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2010 Perşembe 17:51:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?