18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİNCAN - ANKARA

Sincan'da Ramazan başkadır!

SİNCAN'DA RAMAZAN ETKİNLİKLERİ

Sincan Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla şehrin farklı noktalarında gerçekleştirilen etkinlikler devam ediyor.

Ramazan ayında şiir dinletileri, edebiyat ve fikir sohbetleri, tiyatro oyunları, mehter konserleri, Karagöz- Hacivat, geleneksel temaşa sanatları ve birbirinden renkli gösterilerin hız kesmediği Sincan'da bu haftaki etkinliklere ünlü tiyatrocu Ahmet Yenimez, gazeteci- yazar Yavuz Bahadıroğlu ile beğenilen sanatçı Recep Demir Kaynak konuk oldu. Lale Meydanı'nda gerçekleştirilen Ramazan eğlencelerinin konuğu olan ünlü tiyatrocu Ahmet Yenilmez, tek kişilik gösterisiyle Mehmet Akif Ersoy'un hayatını sahneledi.

Gazeteci ve yazar Yavuz Bahadıroğlu da, Yenikent'te binlerce vatandaşa Osmanlı döneminde aile hayatı ve eski Ramazanları anlattı.Televizyon ve radyo dünyasının beğenilen sanatçılarından Recep Demrkaynak ise, Osmanlı Mahallesi Cumhuriyet İlköğretim Okulu bahçesinde alkışlar arasında muhteşem bir gösteri yaptı.

Etkinliklere katılarak vatandaşlarla sohbet eden Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Geçmişten günümüze gelen kültürümüzü hemşehrilerimize ve özellikle çocuklarımıza aktarabilmek için birbirinden güzel programlar hazırladık. Etkinlikleri izlemeye gelen tüm vatandaşlarımıza iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Lale Meydanı'ndaki etkinlikler 4 Eylül'de Ahmet Bulut, 5 Eylül'de ise Ömer Faruk Keskin ile devam edecek.

SİNCAN'DA RAMAZAN ETKİNLİKLERİ
SİNCAN'DA RAMAZAN ETKİNLİKLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2010 Pazartesi 13:02:01
Güncelleme :30 Ağustos 2010 Pazartesi 18:14:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?