17
Mayıs
2024
Cuma
SİNCAN - ANKARA

Sincan’da tüm parklar modernize ediliyor

Belediye Sincan’da bulunan tüm parklara bakım yapmanın yanı sıra, kırılan, arızalanan tüm oturma gruplarını, çardakları ve oyun gruplarını da elden geçirerek, onarılamayacak olanlarını yenileri ile değiştiriyor.

Ankara- Göreve geldiği 28 Mart’tan bugüne kadar etkin bir yönetim anlayışı içerisinde çalışmalarını sürdüren Sincan Belediye Başkanı Hasan Altın bu yıl içerisinde yeni park yapmayacaklarını kaydederek, mevcut parkları kullanılır hale getirmek için çalışacaklarını söyledi.
Sincan’da bulunan 80 adet parkın bozulan, kırılan tüm oturma ve oyun gruplarını elden geçiren belediye ekipleri kullanılamayacak durumda olanları kendi atölyelerinde imal ettikleri gruplarla değiştirmenin yanında çimlerin ve ağaçlarında bakımını yaparak, yıkılan duvarları da tamir ediyor.
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Hasan Altın amaçlarının geçmişte bir şekilde yapılmış, fakat bakım ve onarımları aksatıldığından kullanılmayacak duruma gelmiş olan mevcut parkları modernize ederek kullanılır hale getirmek olduğunu belirterek, “Bu yıl yeni park yapmak yerine mevcut parklarımızı modernize ederek kullanılır hale getiriyoruz. Ondan sonra yeni park yapımlarına başlayacağız” dedi.
Mesut Yüksel-KENTHABER/Ankara-Sincan
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2004 Pazartesi 12:58:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?