19
Mayıs
2024
Pazar
SİNCAN - ANKARA

Sincan'ın her yanına şelaleler yapılacak

Sincan Belediye Başkanı Hasan Altın şehirlerin güzel görünmesinin o şehre dışarıdan gelenlerin gözünde oluşturacağı ilk intiba açısından önemli olduğunu belirterek, bu yöndeki çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.

Bu bağlamda şehre güzel bir görünüm katan şelale yapımlarına başladıklarını belirten Başkan Altın; “Sincan’da yoğun olan tüm parklarına irili ufaklı yapay şelaleler yapacağız. İlk şelaleyi Ankara ve Vatan caddelerinin kesiştiği köşede bulanan parkımızın kavşağa bakan kısmında başlattık. 45 metre uzunluğunda, 3 metre yüksekliğinde olacak şelalenin yapımı tamamlanmak üzere. Şelaleler Sincan’ı renklendirecek”

Tüm bu güzelleştirme çalışmalarının yanında yapılan işlerin korunup, gözetlenmesi ve güvenliğinin sağlanması hususlarında da hassas olacaklarını vurgulayan Başkan Altın; “Hepimizin ortak değeri olan şehrimizi hep birlikte güzelleştirmenin yanında, korumakta bir o kadar önemli” dedi.

Mesut Yüksel-KENTHABER/Ankara-Sincan
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2004 Perşembe 13:40:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mesut Gökmen KESER IP: 81.214.28.xxx Tarih : 6.06.2004 22:29:11
Sayın Başkanım Sincan 11.Cad.Sonbahar ve Sesigüzel sokakların kesistigi alanda bulunan(mülazım sitesi karşısındaki)arsaya park yapılacak denilmişti ama buraya bize hakaret eder gibi çam agacı dikildi ve mahalle sakinlerinin ititazları üzerine göstermelik olarak 1 adet kayacak ve oturakları hiç konulmayan bir adet salıncak konuldu burayı agaçlar tutana kadar suladılar şimdi ne gelen var ne giden bakımsız boş bir arsa görünümünde. Sizden o arsanın etrafındaki tüm halkımız adına onların çocukları adına buraya güzel bir park yapılmasını arz ediyoruz Burası Hem SizSn.Hasan Altın hemde Sn.Melih Gökçek bey tarafından seçimlerde park sözü verilen bir yer lütfen burayı çamlık olarak degilde Büyük bir aile parkı ve dinlenme alanı olarak degerlendirin hem çocuklarımız huzur içinde oynarlar hemde insanlar içinde bulundukları zor hayat şartlarının verdigi stresten biraz olsun burası sayesinde rahatlarlar Fikir bizden Yorum ve degerlendirme sizden Saygılarımla Mesut Gökmen KESER www.kenthaber.com Kalecik ilçesi editörü 0537/368/28/88 Sincan 11.Cad.Mülazım Sitesi