24
Mayıs
2024
Cuma
SİNCAN - ANKARA

Vergi ödemeleri sona eriyor!

VERGİ ÖDEMELERİ 31 MAYIS'TA SONA ERİYOR

Ocak ayında başlayan emlak ve iş yeri çevre temizlik vergisinin birinci taksit ödemeleri, 31 Mayıs 2010 tarihinde sona eriyor.

Sincan Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, vatandaşlar vergilerini belediye emlak servisinin yanı sıra Fatih, Yenikent ve Temelli mahallelerinde bulunan Belediye Ek Hizmet Binası'nda yatırabilecek. Ziraat Bankası 49614792-5001 nolu hesaba ve 226756 nolu posta çeki hesabına da ödemeler yapılabilecek. Ayrıca vatandaşlar belediyeye gelmeden on-line ödeme imkanından da faydalanabilecek. http://www.sincan.bel.tr/ adresine giren mükellefler, on-line tahsilat bölümünden çok kısa bir süre içerisinde

işlemlerini tamamlayabilecek.

Vatandaşların cezalı duruma düşmemesi için vergilerini 31 Mayıs 2010 tarihine kadar ödemeleri gerektiğini hatırlatan yetkililer, belediyelerin önemli kaynakları arasında bulunan emlak ve çevre temizlik vergilerinin hizmet olarak tekrar ilçeye döndüğünü hatırlatarak, mükelleflerin ödemeleri gecikmemesi ve cezalı duruma düşmemeleri için ödemelerini ay sonuna kadar yapmaları gerektiğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 17:47:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?