5
Mayıs
2024
Pazar
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

mensan menteşe ltd. şti.

Mensan Menteşe San.Tic.Ltd.Şti Türkiye'de ahşap ve plastik pencerede çift açılım sistemini ilk üreten firma olmanın gururunu taşımaktadır. Türkiye ve Almanya'da tasarlanmış modern makina, ekipman ve uzman kadrosu ile kalıcı bir kurum yapısı ve garantili bir marka oluşturmuştur. Aksesuar piyasasının önemli üreticilerinden biri olan firmamız, 1977 yılında Alman teknolojisiyle 300 m2'lik alanda kurulmuş olup şu anda 2000 m2'lik alanda hizmet vermektedir. 1977 yılından itibaren yaşamın gereksinimlerini kaliteli üretim ve titiz işçilikle sunarak, Mensan Menteşe adıyla ürettiği ahşap kapı pencere ve mobilya menteşelerine ek olarak günün şartlarını zorlaması ve müşteri istekleri doğrultusunda 1987 yılında çift açılım, ispanyolet ve diğer aksesuarların üretimine başlamıştır.Firmamız, prensiplerinden ödün vermeyerek ulaştığı kalite sayesinde büyük beğeni toplamış, kısa süre içinde yurt çapında geniş bir alana yayılmıştır. Üretim çeşitlerimiz her geçen artmakta, kalitemiz yükselmektedir. Ürün portföyümüzde ahşap ve pvc aksesuarları başta olmak üzere her türlü yerli ve ithal bağlantı elemanları, mastik, silikon, köpük gibi izolasyon malzemeleri, sac vidaları, sunta vidaları mevcuttur. Yurt içi ve yurt dışında müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Pvc-ahşap kapı ve pencerelerin görünmez kahramanlarından birinin de menteşe olduğundan yola çıkarak menteşenin gerek işlev gerekse maliyet olarak önemi daha iyi anlaşılmıştır. Bu sebeple kaliteyi ucuza sunmak için çalışıyoruz. Mensan, ilklerin temsilcisi ve çevreye duyarlı teknolojisi ile büyüyen pazar ihtiyaçlarını karşılamayı amaç edinmiş olup insana ve geleceğe yatırıma devam etmektedir. AR-GE çalışmalarımız da aralıksız sürmektedir.
İlgili Kişi :fatih guzel
Adres1 :1.sokak no:44 ostim ankara
Adres2 :
Posta Kodu :06370
Telefon :0312 3540158
Faks :0312 3541745
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.