30
Mayıs
2024
Perşembe
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

"Tatlı Dile Güler Yüze"de birlik mesajı

Yenimahalle Belediyesi ve TRT işbirliğiyle gerçekleştirilen "Tatlı Dile Güler Yüze" programında vatanın asla bölünemeyeceği, birlik ve beraberliğin daim olacağı mesajı verildi.Şehitlerimizin anısına izleyicilere Türk bayrakları dağıtıldı.

Demetevler Cemre Parkı'nda düzenlenen programda, geçtiğimiz günlerde hain saldırı sonucunda şehit olan kahraman askerlerimiz anısına tüm izleyicilere Türk bayrakları dağıtıldı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, Türkiye'nin birlik ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini vurgulayarak, programı izlemeye gelenlere şehitleri anmak amacıyla anlı şanlı Türk bayrağımızı dağıttıklarını söyledi.

Farklılıkların birlik ve beraberliğe asla gölge düşüremeyeceğini ifade eden Başkan Duyar, "Söz konusu olan Cumhuriyetimiz, bayrağımız, vatanımız ve milli değerlerimiz için hepimiz tek yürek oluruz, tek ses oluruz. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetemez. Kahraman şehitlerimizi asla unutmayacağız. Onları rahmetle minnetle anıyoruz' dedi.

Türk bayrağı alan izleyiciler Başkan Duyar'a teşekkür ederken, Sümer Ezgü ve Sevcan Orhan'ın kahramanlık türkülerine bayrakları dalgalandırarak eşlik etti.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 12:24:39
Güncelleme :13 Ekim 2008 Pazartesi 12:28:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
neslişah narin IP: 78.173.254.xxx Tarih : 1.12.2008 21:45:04

programınızı çok beğeniyoruz ailecek izliyoruz ve bizim tanıdığımız ayşe teyzem aynı ona benziyorsunuz sizi çok beğeniyoruz ve benim doğum günüm yeni oldu 11 yaşına girdim sizlere en içden dileklerimle inşaalah daha fazla başarılar dilerr