25
Mayıs
2024
Cumartesi
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

2983. Cadde'ye belediye şefkati!

YENİMAHALLE BELEDİYESİ'NDEN ASFALT ÇALIŞMASI

Yenimahalle Belediyesi kendi sorumluluğunda olmadığı halde kaderine terk edilen Konut 1 Mahallesi 2983. Cadde'ye sahip çıktı.

Yenimahalle Belediyesi'ne bağlı ekipler, vatandaşların mağduriyetini gidermek için 2983. Cadde'nin asfaltlama çalışmalarına başladı. Uzun süreden beri asfalt bekleyen cadde sakinleri, caddelerin Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanında olduğunu, tüm çabalara rağmen bugüne kadar bir sonuç elde edemediklerini iddia etti. Asfalt sorununa Yenimahalle Belediyesi'nin müdahale etmesinin kendilerini oldukça memnun ettiğini belirten vatandaşlar, Başkan Yaşar'a teşekkürlerini iletti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Orası senin sorumluluğunda, burası benim sorumluluğumda, demeden imkanları ölçüsünde her yere yetişmeye çalıştıklarını ifade etti.

Yenimahalle ilçe sınırları içerisinde bulunan bir caddenin asfalt sorunu çekmesine kayıtsız kalamayacaklarını sözlerine ekleyen Yaşar, "Caddeler bizim sorumluluk alanımızda olmamasına rağmen Yenimahalle'mizin bir caddesinin asfalt sorunu yaşamasına kayıtsız kalamazdık. Bu yüzden ekiplerimiz vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda Konut 1 Mahallesi'nin bu önemli ihtiyacını gideriyor" şeklinde konuştu.

Cadde asfalt çalışmalarının bu bölgeyle sınırlı kalmayacağını da ifade eden Yaşar, "Asfalt ekibimiz burayı bitirir bitirmez Park Caddesi'nin de çalışmalarına başlayacak. Ayrıca Yaşam Kent 50. Cadde ve Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi'ndeki caddelerde de asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaş istesin, biz yapalım. Caddede olsun, mahallede olsun, alanımız olsun, olmasın nerede ihtiyaç varsa Yenimahalle Belediyesi orada olacak" dedi.

YENİMAHALLE BELEDİYESİ'NDEN ASFALT ÇALIŞMASI
YENİMAHALLE BELEDİYESİ'NDEN ASFALT ÇALIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2010 Pazartesi 15:22:00
Güncelleme :6 Eylül 2010 Pazartesi 15:53:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?