20
Mayıs
2024
Pazertesi
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Ağaçlara bahar bakımı

Yenimahalle Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ağaç budama çalışmalarının yanı sıra tehlike arz eden kurumuş ağaçları da vatandaşlardan gelen talepler üzerine kesiyor.

Çalışmalarına ilçenin tüm bölgelerinde devam eden ekipler, okul bahçeleri, sokaklar, resmi kurum kuruluş bahçeleri ve belediye parklarında birçok ağacın bakımını gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında ilçedeki tüm ağaçlar elden geçirilirken, Yenimahalle'yi daha yeşil hale getirmek, çimenlerin ve çiçeklerin daha gür çıkması amacıyla başlatılan gübreleme çalışmaları da sürüyor.

2008 yılında Yenimahalle'nin hem görsel hem de yeşil açısından herkesin imreneceği bir ilçe haline getireceklerini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, "Yol kenarlarında ve parklarda çirkin görüntüler oluşturan ve aynı zamanda budama mevsimi olması nedeniyle bölgedeki tüm ağaçları bakıma alıyoruz. Yenimahalle'yi görsel açıdan daha modern ve yeşil bir hale getirmek için çalışmalarımız yoğunlaştı. Yenimahalle'yi Ankara'nın akciğeri haline getirmeyi hedefliyoruz" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2008 Cuma 16:55:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?