25
Mayıs
2024
Cumartesi
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Asfalt çalışmaları tam gaz

YENİMAHALLE'DE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI

Yenimahalle Belediyesi yol asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çeşitli alt yapı çalışmaları ve hava şartlarından dolayı yıpranan ve bozulan asfaltlar yenileniyor ve hiç asfalt atılmamış bölgeler asfaltla tanışıyor.

İlçe sınırlarında 4 yama, 2 asfalt kaplama olmak üzere, 6 ayrı noktada asfaltlama çalışması başlattıklarını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Yenimahalle'nin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için göreve geldik ve göreve geldiğimiz ilk günden itibaren yaz-kış demeden çok daha güzel ve yaşanabilir bir Yenimahalle için ekiplerimizle birlikte yol alıyoruz" dedi.

Eryaman 3. etaptan Çayyolu'na kadar birçok yol onarılırken, toprak yolların ise asfaltlama çalışmaları Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından hızla devam ediyor. Tüm ekiplerin seferber olduğu çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirten Başkan Yaşar, 2010 yılında 160.000 ton asfalt atacaklarını ve Yenimahalle de gözden geçirilmemiş yol kalmayacağını söyledi. Mevsim şartlarının asfalt atmaya elverişli hale gelmesiyle birlikte ihtiyaç olan tüm bölgelerde eş zamanlı çalışmalara hız

verdiklerini kaydeden Yaşar, "Hızla gelişen ve nüfusun giderek daha fazla yoğunlaştığı ilçemizde asfalt gibi ciddi bir sorunu aralıksız çalışmalarımızla sona erdireceğiz. Kent yaşamının kolaylaşması ve yapılanmanın standartlara uygun hale gelmesi için gece gündüz Yenimahalle'nin her yerinde çalışıyoruz" dedi.

Şehirlerin hizmetle gelişeceğinin altını çizerek Yenimahalle'de 'yeni' bir dönem başladı. Eğitimden sağlığa altyapıdan yeşil alanlara kadar pek çok konuda hizmete doyacağına dikkat çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 18:37:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?