30
Mayıs
2024
Perşembe
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Başkan Duyar'a Eğitim Hizmet Ödülü

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, Batıkent Ergazi İlköğretim Okulu tarafından Eğitim Hizmet Ödülü'ne layık görüldü.

Batıkent Ergazi İlköğretim Okulu'nun Tiyatro ve Spor Salonu'nu restore ederek tüm eksikliklerini gideren Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar'a, Okul Aile Birliği teşekkürlerini ödül vererek sundu. Batıkent Ergazi İlköğretim Okulu'nda gerçekleşen ödül törenine Okul Müdürü Ahmet Baykal, Okul Aile Birliği Başkanı Gülnaz Kutucuoğlu, çok sayıda veli katıldı.

Okul Müdürü Ahmet Baykal, "Bize her zaman destek olan ve eğitime önem veren Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

Eğitim Hizmet Ödülü'nü, okul velileri adına Okul Müdürü Ahmet Baykal ve Okul Aile Birliği Başkanı Gülnaz Kutucuoğlu'nun elinden alan Başkan Duyar, "Geleceğe umutla bakan yarınlarımız için yapılan hizmet, en kutsal hizmetlerin başında geliyor. İnsan sevgisi olmayanın hizmet sevdası olmaz, her şeyin başı sevgidir, sevgiyle baktığımız zaman her şey gözümüze daha güzel gözükür, biz bir kocaman Yenimahalle ailesiyiz. Cumhuriyetin kurulmasından sonra Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından talimat verilerek yapılan ve açılışını bizzat Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptığı Ergazi İlköğretim Okulu'ndan böyle bir plaketi almak bizim için büyük onurdur. Tüm eğitim camiamıza, değerli okul müdürümüze, okul aile birliği başkanımıza ve tüm Ergazi halkına teşekkür ediyorum" dedi.

Eğitim camiasının sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini söyleyen Başkan Duyar, "Sosyal elediyecilik anlayışı içerisinde ilçemizdeki okullara sık sık ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu ziyaretlerle okulların eksikliklerini görerek bunları telafi ediyoruz. Ziyaretlerimize hız kesmeden devam edeceğiz" diye konuştu.

Tiyatro ve Spor Salonu'nun okula ve öğrencilere hayırlı olmasını dileyen Başkan Duyar, kendisini ödüle layık gören herkese teşekkür etti. Başkan Duyar'a, öğrenci ve veliler alkış tutarak teşekkürlerini sundu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 17:07:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?