31
Mayıs
2024
Cuma
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Başkan Duyar'dan karanfil jesti

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere karanfil hediye etti.

Yenimahalle Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü Belediye Tiyatro Salonu'nda gerçekleşen etkinlikle kutladı. Etkinliğe Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, Yenimahalle Kaymakamı İbrahim Çay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldırım ve çok sayıda eğitimci katıldı.

Başkan Duyar, ilçedeki okullarda görevli öğretmenlere, dershane ve sürücü kursu öğretmenlerine üzerinde, 'Daha nice güzel günler görmenizi dilerim' yazılı karanfil hediye ederek, tüm öğretmenlerin 'Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Etkinlikte konuşan Başkan Duyar, "En büyük sermayeleri yüreklerindeki sevgi ve hoşgörüleri olan öğretmenlerimizin sadece 24 Kasım'da değil, yılın 365 gününde hatırlanmaları gerektiğini vurgulayarak, öğretmenlerimize layık oldukları değerin verilmesi gerektiğini söyledi.

"Ülkemizin hangi köşesinde hangi kurumunda olursak olalım en büyük ihtiyacımız nitelikli insan gücüdür" diyen Ahmet Duyar, "Eğitim ve öğretim sistemine önem vermiş ve kalite getirmiş ülkelerin insanı da kaliteli ve nitelikli olur. Bir ülkenin gelişimi ve kalkınması nitelikli insan gücü ile orantılıdır. Bu kutsal görevi yapan öğretmenlerin, geleceğimizin mimarları çocuklarımızı, yüreği vatan sevgisiyle atan gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlayacağına inanıyorum. Tüm öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, çağdaş, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmış ve sevgi dolu Türkiye diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 17:21:51
Güncelleme :24 Kasım 2008 Pazartesi 17:24:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?