29
Mayıs
2024
Çarşamba
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Başkan iftar sofrasına konuk oldu

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, iftarda vatandaşların evlerine konuk oluyor.

Ramazan ayı münasebetiyle mahalle sakinlerini ziyaret eden Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, eşi Mukaddes Duyar'la birlikte iftarda Çarşı Mahallesi'nde oturan Çeküç ailesine konuk oldu. Samimi bir ortamda geçen yemekte Başkan Duyar, ailenin isteklerini dinleyerek dertlerine ortak oldu. 2 odalı bir evde yaşayan 4 çocuklu Çeküç ailesi, ziyaretinden dolayı Başkan Duyar'a teşekkür etti. Duyar, yanında getirdiği okul çantalarını da çocuklara verdi.

Ramazan ayının coşkusunun birlik, beraberlik ve paylaşımla daha da artacağına dikkat çeken Duyar, iftar saatinde halkla iç içe olmanın kendisine büyük bir haz verdiğini, dertlerin paylaşıldıkça çözüleceğini söyledi.

Başarı için vatandaşlarla iç içe olmanın önemli olduğunu belirten Duyar, "Bütün güzel duyguların bir arada yaşandığı huzur, dayanışma ve yardımlaşma ayı olan Ramazan-ı Şerifi hep birlikte idrak etmenin mutluluğunu bir kez daha yaşıyoruz. Bu ayda insan odaklı hizmet yapmak ve vatandaşın sofrasına konuk olmak, sıkıntılarını yakından dinleyip çözüm yolları aramak bizim yerel yönetim anlayışımızın önemli bir parçası. Bunun yanında Ramazan ayı boyunca Yeniay Toplumsal Dayanışma Merkezimiz yardımlarına devam ediyor. Dayanışmamız, paylaşımımız tıpkı bu mübarek ayda olduğu gibi bütün bir yıl devam edecek. Mutluluklar paylaşıldıkça artar" dedi.

Bu arada ziyareti gerçekleşen evlere Yeniay tarafından çok sayıda yardım malzemesi, gıda paketi ve çeşitli hediyeler verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 16:43:03
Güncelleme :12 Eylül 2008 Cuma 16:50:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?