20
Mayıs
2024
Pazertesi
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Belediye polikliniği hastane gibi çalışıyor

Yenimahalle Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü çalışmalarına devam ederken, vatandaşlar belediyeye bağlı polikliniklerde birinci sınıf sağlık hizmetlerinden faydalanıyor.

Kasım ayı faaliyet raporunu açıklayan Yenimahalle Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Kasım ayında toplam 2 bin 406 kişiyi muayene etti. 115 vatandaş ağız ve diş sağlığı muayenesi, 159 vatandaş röntgen, 5 bin 534 vatandaş laboratuar tahlili, 659 vatandaş ise EKG + Pansuman Enjeksiyon hizmetlerinden faydalandı.

Yenimahalle Belediyesi cenaze hizmetlerinde de vatandaşın yanında yer almaya, büyük kolaylıklar sağlamaya devam ediyor. Kasım ayındaki cenaze hizmetlerinde 97 ölüm raporu kayıtlara geçerken, 138 nakil işlemi başarıyla gerçekleştirildi. Ankara genelindeki defin sayısı ise 286 olarak kayıtlara geçti.

En büyük önemi insan sağlığına verdiklerini kaydeden Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, insan sağlığının her şeyden önce geldiğini bu nedenle Yenimahalle Belediyesi olarak halkın sağlık hizmetlerinden en ucuz, en rahat ve en kaliteli şekilde yararlanması için tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyledi.
"Sağlık hizmetlerinden vatandaşın en iyi şekilde yararlanması için gereken tüm çalışmaları eksiksiz yerine getiriyoruz" diyen Duyar,

"Yeni yerlerde de sağlık polikliniği çalışmalarımız devam etmektedir. Çağdaş, güvenilir, kaliteli ve erişilebilir sağlık hizmetleri için biz belediye olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Sağlık ihmale gelmez, sağlıklı insan verimli insandır, dolayısıyla vatandaşlarımızın sağlıklı, eğitimli olması için de Yenimahalle'de çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2008 Pazartesi 11:11:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?