31
Mayıs
2024
Cuma
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Belediye sağlığa önem veriyor

Yenimahalle Belediyesi Sağlık İşleri, vatandaşlara birinci sınıf sağlık hizmetlerinden kesintisiz faydalanmalarını sağlıyor.

Yenimahalle Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından Ekim ayı içerisinde toplam 2 bin 994 kişi muayene edildi. 84 vatandaşa ağız ve diş sağlığı muayenesi, 124 vatandaşa röntgen, 2 bin 207 vatandaşa laboratuar tahlili, 727 hastaya ise EKG + Pansuman Enjeksiyon hizmetleri verildi.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, en büyük önemi insan sağlığına verdiklerini ve halkın sağlık hizmetlerinden en ucuz, en rahat ve en kaliteli şekilde yararlanması için tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyledi.

Sağlık hizmetlerinden vatandaşın en iyi şekilde yararlanması için gereken tüm çalışmaları eksiksiz yerine getirdiklerini hatırlatan Duyar, "Yeni yerlerde de sağlık polikliniği çalışmalarımız devam etmektedir. Çağdaş, güvenilir, kaliteli ve erişilebilir sağlık hizmetleri için biz belediye olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Sağlık ihmale gelmez, sağlıklı insan verimli insandır, dolayısıyla vatandaşlarımızın sağlıklı, eğitimli olması için de Yenimahalle'de çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 14:13:09
Güncelleme :21 Kasım 2008 Cuma 14:23:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?