25
Mayıs
2024
Cumartesi
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Belediyeden bayram temizliği

YENİMAHALLE BAYRAMA HAZIRLANIYOR

Yenimahalle Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi ilçeye bağlı olan 13 mahallenin cami ve mezarlıklarını temizledi.

Yenimahalle Belediyesi, Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala bayram hazırlıklarına hız verdi. Belediye ekipleri, Yenimahallelilerin Kadir Gecesi ve bayramda ibadetlerini huzur içinde yapabilmeleri amacıyla cami ve mezarlıkları temizliyor.

Daha önceleri köy statüsünde olan mahallelerdeki camilerin iç ve dış temizliğini yapan belediye ekipleri, mezarlıkları da yabani otlardan kurtardı. Yenimahalle sınırlarında bulunan 13 mezarlığın yabani otlardan arındırılması ve temiz bir çehre kazandırılması için düğmeye basan Yaşar, "Ramazan Bayramı'nda vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini daha rahat ve temiz bir ortamda gerçekleştirilmesi için yabani otları temizliyoruz. Cami çevrelerini de kötü görüntü oluşturan otlardan kurtarıyoruz. Halkımız huzur içinde gidip ziyaretlerini gerçekleştirebilirler" dedi.

Yenimahalle Belediyesi'ne bağlı ekipler, ilçe sınırları içinde bulunan 213 caminin temizliğini bayrama yetiştirmek amacıyla yoğun bir mesai içinde çalışıyor. Belirli aralıklar ile camileri temizleyen ekipler, bölgedeki bütün camilerin temizliğini bayrama yetiştirmek amacıyla tahsis edilen cami temizleme araçlarıyla 2 ekip halinde çalışıyor.

YENİMAHALLE BAYRAMA HAZIRLANIYOR
YENİMAHALLE BAYRAMA HAZIRLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 15:43:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?