2
Haziran
2024
Pazar
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Belediyeye ödül

Turizm ve Çevre Gazeteciler Derneği, Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar'ı, çevreye karşı gösterdiği duyarlık, çevre yatırımlarına verdiği önem ve temiz bir çevre için bisiklet sporuna yapmış olduğu katkılardan dolayı, "Sosyal Sorumluluk Teşvik Plaketi" ile ödüllendirdi. 

Turizm ve Çevre Gazetecileri Derneği Genel Başkan Alican Atay, Yenimahalle Belediyesi'nin bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarla yerel yönetimlerde ilkleri oluşturduğunu belirterek, özellikle temiz bir çevre için yapılan çalışmalarla bu anlamda bisiklet sporuna verilen katkıların herkese örnek olmasını istedi. 

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar da yaptığı açıklamada, kendisine verilen bu ödülden büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, daha temiz bir çevre, daha temiz bir Yenimahalle için çalışmalarını aynı doğrultuda büyük bir özveriyle sürdürmeye devam edeceklerini söyledi. Temiz bir çevre için bisiklet sporunun hızla yaygınlaşması gerektiğini belirten Duyar, "Gelecek nesillere temiz bir çevre, temiz bir doğa, yaşanabilir bir dünya bırakmak istiyorsak bisiklet sporunun yaygınlaşmasında hızlı adımlar atmamız gerekiyor. Bizde Yenimahalle Belediyesi olarak bisiklet sporuna imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye çalışıyoruz. İlçemizde bisiklet yollarının yapımına hızla devam ediyoruz. Daha kolay ve ucuz ulaşım için bisiklet diyoruz. Sevgi ve hoşgörü adına bisiklete destek veriyoruz. Okullar açılırken trafik karmaşasına son vermek için alternatif ulaşım aracı bisikleti herkese tavsiye ediyorum. Biz de Yenimahalle'de bisiklet yolu yapmaya başladık" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2006 Perşembe 11:19:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nurten tezer IP: 193.140.144.xxx Tarih : 5.10.2006 14:36:29
Bence başkana verilen ödül eksik, gerçekten de çevreye karşı çok duyarlı. Öyle ki, sokaktaki hayvanları bile yok etmesi için şirket kirlamış, geceleri kimse görmeden sinsice katliam yapıyorlar. o kadar temiz bir çevre yaratıyor ki, herbir karış toprağından bir canlının kanının kokusu geliyor.