20
Mayıs
2024
Pazertesi
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Bisiklette başarılar sürüyor

Yenimahalle Belediyesi sporcularından Ahmet Akyürek, Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası'nda ikinci oldu.

Isparta Bisiklet Yol Yarışı'nda birinci olan Yenimahalle Belediyesi sporcularından Ahmet Akyürek, son olarak Alanya Kızıldağ'da yapılan Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası'nda master erkeklerde ikinciliği elde etti.

Zorlu doğa şartlarında gerçekleşen yarışın son 500 metresine birinci olarak giren Akyürek, yaşadığı vites problemi yüzünden etabın son kısımlarını bisikleti omzunda koşarak geçti ve tüm olumsuzluklara rağmen kürsüye çıktı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, bisiklette elde ettikleri başarılardan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Ahmet Akyürek'i kutladı. Yenimahalle Belediyesi olarak, büyüğünden küçüğüne bütün sporcularıyla gurur duyduklarını belirten Başkan Duyar, "Futbol, atletizm, bisiklet, karate, taekwando ve yüzme branşlarında sporcularımız birçok başarıya imza attılar. Pırıl pırıl gençlerimizin ve çocuklarımızın, geleceğin başarılı sporcuları olacağına canı gönülden inanıyoruz. Zaten Yenimahalle Belediyesi olarak biz, sporun ekip işi olduğu inancındayız. Bu açıdan da bütün sporcularımızın el ele vererek daha büyük başarılara ulaşacaklarına yürekten inanıyorum. Hedefimiz hep daha iyiye ve güzele ulaşmak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 12:18:39
Güncelleme :17 Ekim 2008 Cuma 12:23:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?